Siem Reap best place ever πŸ’™

sampai siem reap kami check in hotel Angkor orchid. hotel ni kami ambik pakej RM750.00 untuk 2 days 3 night. kalau kira2 macam mahal pulak kan. tapi okaylah sebab sampai siem reap dorang ambik dekat station bus jadi korang tak lah lost sangat sampai sini kan. incase korang nak pergi siem reap bolehlah pergi usha2 hotel ni sebabnya hotel memang best. pekerjanya pun baik je πŸ’™


first place kami pergi of courselah Angkot Wat πŸ’– masuk sini seorang $20 RM84.00 dan sebelum tu kena ambik gambar mcm dalam kad ni, masuk sini memanglah excited bagai sebab first time kan hahaha. tapi akak saran bawalah air ka payung ka, kalau tak berhuhuhu lah mcm kami kehausan dan kehitaman sampai hotel πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

 heading to angkor πŸ‘

❤❤akak belanja gambar time akak dekat sini❤❤
 
 
curi curi gambar crush hahahaha πŸ’—
 
 

♡ ini bangunan paling hujung angkor wat ♡♡

yang gambar ni Ta Phrom temple. sebenarnya akak pun tak tau yg angkor wat ni banyak 😢😢




πŸ’—πŸ’— Bayon Temple πŸ’—πŸ’—


Phnom Bakhaeng ni tempat terakhir akak pergi, kira okaylah akak daki berapa kilometer ke atas untuk tengok sunset konon. naik sini pun dorang limit macam 300 orang. dekat bawah ni gambar pass untuk naik keatas,
 

korang nampak kan dekat bawah tu betapa ramainya orang mau naik keatas tapi tak dapat sebab tunggu orang atas tutun kebawah. kalau mau naik ni around pukul 4 mesti ada dah dekat sini sebab pass 300 orang je.

sunset πŸ’š



thanksss for read fellas , come again :)

No comments:

Post a Comment